Δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας αναφέρεται στα μεταγραφικά δεδομένα ενόψει Ιανουαρίου για τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «LiveSport»:

«Σε όλο τον πλανήτη, οι φίλαθλοι κάθε ομάδας αντιμετωπίζουν τις μεταγραφές σαν… αφροδισιακό. Το άγνωστο έχει τη γοητεία του, εξιτάρει και, διαβάζοντας για ονόματα, ο κάθε οπαδός ονειρεύεται μεγάλους παικταράδες και νέα αστέρια…

Στον ενάμιση χρόνο που δουλεύει στον Παναθηναϊκό, ο Γιοβάνοβιτς έχει αποδείξει ότι δεν ασπάζεται καθόλου τη συγκεκριμένη άποψη. Ο Σέρβος δεν έχει κρύψει ότι δεν του αρέσουν οι αλόγιστες μεταγραφές και προτιμά να έχει έναν “κορμό” στο ρόστερ και να τον ενισχύει με μετρημένες κινήσεις.

…Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη το πώς λειτουργεί ο 60χρονος προπονητής, δεν πρέπει να περιμένουμε πολλά πολλά. Δύο, ενδεχομένως τρεις προσθήκες και αυτές με πολύ αυστηρά κριτήρια… Κάποιος άλλος στη θέση του Γιοβάνοβιτς, εκμεταλλευόμενος και τη διάθεση του Γιάννη Αλαφούζου, θα προχωρούσε σε πολύ περισσότερες κινήσεις.

Τα παραδείγματα είναι αρκετά και νωπά στις συνειδήσεις όλων. Από την άλλη πρέπει να δεχτούμε ότι ο Γιοβάνοιβιτς λειτουργεί με τη δική του μεθοδολογία, τα αποτελέσματα της οποίας έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Κατά συνέπεια, έχει κερδίσει και το ελεύθερο στο πόσους και ποιους θα φέρει στο Κορωπί».

Όλα Πράσινα.