Ο Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι είναι το πρόσωπο των ημερών για τον Παναθηναϊκό, όμως αγωνίζεται στην ομάδα με την μορφή του δανεισμού.

Ο Φατίχ Τερίμ εισηγήθηκε τον δανεισμό του Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι από την Σπέτσια και του έδωσε αμέσως φανέλα βασικού, παρά την εξαιρετική εμφάνιση που είχε κάνει προσφάτως ο Λοντίγκιν στο Καραϊσκάκη, ξανά σε διαδικασία πέναλτι.

Ο Πολωνός γκολκίπερ έχει δείξει τις ικανότητές του και στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής, αποκρούοντας τρία… ματς-μπολ των φιλοξενούμενων στα πέναλτι και στέλνοντας έτσι το «Τριφύλλι» στον τελικό.

Η συζήτηση για το μέλλον του έχει ήδη ξεκινήσει, αφού ο Ντραγκόφσκι δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025 από την Σπέτσια και -θεωρητικά- το καλοκαίρι θα επιστρέψει στην Ιταλία, αφού αγωνίζεται στην Αθήνα με την μορφή του δανεισμού.

Στο «deal» βέβαια υπάρχει οψιόν αγοράς ύψους 3.5 εκ. ευρώ, ποσό που με κάποια μπόνους ανεβαίνει στα 4 εκ. ευρώ. Πρόκειται για χρήματα που δεν είναι μεν απαγορευτικά, αλλά σε καμία περίπτωση το ποσό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και μικρό.

Μεγάλο ρόλο βέβαια θα παίξει η κατάληξη της χρονιάς για την Σπέτσια, αφού βρίσκεται στην Serie B και παλεύει για την παραμονή της. Εάν δεν τα καταφέρει και υποβιβαστεί, η αποδέσμευση του Ντραγκόφσκι θα αποτελεί… μονόδρομο, αφού οι απολαβές του είναι πάρα πολύ μεγάλες για ομάδα που θα έχει τόσο μικρά έσοδα, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης δεν πρόκειται να θελήσει να αγωνιστεί στην τρίτη κατηγορία.

Παράλληλα, αξίζει να αναφερθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πολωνός έχει ήδη υπογράψει προσύμφωνο με τον Παναθηναϊκό έως το 2027, το οποίο φυσικά θα ενεργοποιηθεί εφόσον το «Τριφύλλι» αποκτήσει οριστικά τα δικαιώματά του από την Σπέτσια.

Όλα Πράσινα.