Ο Ίαν Χάμερ έθεσε ως στόχο του Περιστερίου το Πρωτάθλημα και εξήγησε που έχει πρόβλημα ο Παναθηναϊκός.

Απόσπασμα από τα όσα ανέφερε στην ΕΡΤ:

«Ο στόχος μας είναι το Πρωτάθλημα. Πάμε στο ΟΑΚΑ, θα είναι μια σκυλομαχία, θα δώσουν ότι έχουν, όμως είμαστε έτοιμοι. Ανυπομονούμε και ζούμε για αυτό το παιχνίδι, είμαστε ενθουσιασμένοι. Αν δεν φτάσουμε στους τελικούς θα απογοητευτούμε. Αλλά είμαστε πεινασμένοι και έτοιμοι για την πρόκληση. Πάρτε τα ποπ κορν, θα γίνει καλή μάχη.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα στην Euroleague, ίσως και στην Ελλάδα, αλλά είναι σπουδαία ομάδα. Ίσως έχουν θέμα στο πόιντ γκαρντ, ο Λι όμως είναι επικίνδυνος και μπορεί να σου βάλει 30 πόντους.

Μας κέρδισαν 50 πόντους στο πρώτο παιχνίδι αλλά είναι παρελθόν. Όλα είναι στην άμυνα. Το δείχνουμε όταν το κάνουμε και τους κάνουμε να αναρωτιούνται. Κινούμε πολύ καλά την μπάλα, παίζουμε καλή άμυνα και ήξερα ότι έχουμε προοπτική. Δεν είναι έκπληξη ότι βρισκόμαστε εδώ».

Για τον Σπανούλη: «Είναι πρώτη του χρονιά ως προπονητής και κάνει φανταστική δουλειά. Έχει ένα απίστευτο παρελθόν ως παίκτες και φέρνει αυτή τη γνώση και την εμπειρία στην ομάδα. Του αρέσει το ομαδικό μπάσκετ».

Όλα Πράσινα.