Οπαδοί της Φενερμπαχτσέ προκάλεσαν επεισόδια στο Βερολίνο, αφού επιτέθηκαν σε φιλάθλους του «Τριφυλλιού». Αποστολή: Άρης Αντωνόπουλος και Χρήστος Δημόπουλος.

Τεράστια ένταση προέκυψε περίπου 2 ώρες πριν την έναρξη του ημιτελικού ανάμεσα σε Παναθηναϊκό AKTOR και Φενερμπαχτσέ, όταν οι οπαδοί των Τούρκων αποφάσισαν να κάνουν άνανδρη επίθεση στον «πράσινο» λαό!

Αφού χτύπησαν αρκετούς φίλους του «Εξάστερου», στην συνέχεια οι Τούρκοι επιχείρησαν να μπουν με… ντου στο γήπεδο δίχως εισιτήρια, ενώ -έστω κι αργά- επενέβη η γερμανική αστυνομία, που προσπαθεί να απομακρύνει όσους δεν διαθέτουν «μαγικά χαρτάκια» για να εισέλθουν στην αρένα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι αρχές τοποθέτησαν και κάμερα στην «βεράντα» της κεντρικής εισόδου, ώστε να έχουν καθαρή εικόνα για το ποιοι παρεκτρέπονται.

Σε κάθε περίπτωση, η ταλαιπωρία που υπόκειται ο κόσμος είναι πολύ μεγάλη, αφού η είσοδός του στο γήπεδο καθυστερεί λόγω της απαράδεκτης συμπεριφοράς των Τούρκων, που από την πρώτη στιγμή επιχειρούν να βάλουν… μπουρλότο στην διοργάνωση.

Όλα Πράσινα.