Αθλητική εφημερίδα τονίζει πως ο Παναθηναϊκός χρειάζεται σημαντικές αλλαγές στην μεσαία γραμμή και στέκεται ιδιαίτερα στην απόδοση του Μπερνάρ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «LiveSport»:

«Η επιτυχία του Παναθηναϊκού να το πάει φέτος ως το τέλος, ενώ σχεδόν κανείς δεν του το είχε, μεγαλώνει και τον προβληματισμό σε σχέση με το τι θα γίνει του χρόνου. Πολλά και μπερδεμένα στο μυαλό των περισσότερων μέσα και έξω από την ομάδα.

Πέρα από τους παίκτες που θα έρθουν και τους ρόλους που θα καλύψουν, ένα θέμα είναι η εικόνα εκείνων που πέρυσι έδωσαν ελπίδες για κάτι καλύτερο ή δεν κατάφεραν να δικαιώσουν τις προσδοκίες με τις οποίες αποκτήθηκαν, ενώ έχουν τουλάχιστον έναν χρόνο συμβόλαιο ακόμα, αν εξαιρέσει κανείς Σένκεφελντ και Ιωαννίδη, τους υπόλοιπους συνοδεύει ένα μικρό ή μεγάλο ερωτηματικό που αφορά τη νέα παρουσία τους.

Οι μεγαλύτερες προσδοκίες υπάρχουν από τον Μπερνάρ. Όχι μόνο επειδή είναι η “φίρμα” και κουβαλάει το ακριβότερο συμβόλαιο, αλλά και γιατί η καλή, μέτρια ή κακή απόδοσή του πέρσι αποδείχτηκε στα περισσότερα ματς βαρόμετρο για την ομάδα…

Βέβαια για να παίξει καλύτερα ο Βραζιλιάνος θα πρέπει και οι υπόλοιποι χαφ να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά δεν γίνεται ενώ έχει φύγει ο Κουρμπέλης, να παραμένει βασικός και αναντικατάστατος ο Πέρεθ. Εδώ χρειάζεται ριζική αναδόμηση της λεγόμενης μεσαίας γραμμής, καθώς και οι υπόλοιποι που υπάρχουν μάλλον δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος… Ακόμη σημαντικότερο το “εύκολο γκολ” που έλειψε σε κρίσιμα ματς.

Ειδικά στην Ευρώπη, και η μισή ευκαιρία θα πρέπει να πηγαίνει μέσα για να μην επαναληφθεί το φαινόμενο του ματς-ρεβάνς με τη Σπάρτα Πράγας».

Όλα Πράσινα.