Ο Νίκολα Νταμπάνοβιτς είχε παραπεμφθεί για την διαιτησία του στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός, όμως ορίστηκε κανονικά στο ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας!

Ο Νίκολα Νταμπάνοβιτς αποτέλεσε τον αρνητικό πρωταγωνιστή του ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, αφού αρνήθηκε να δώσει πέναλτι για χέρι του Χατζισαφί, δεν έδωσε σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις την δεύτερη κίτρινη στον Άμραμπατ και… ανακάλυψε πέναλτι για τους γηπεδούχους στο φινάλε, απόφαση που διορθώθηκε στην συνέχεια.

Ο συγκεκριμένος ρέφερι λοιπόν… τίναξε το ματς στον αέρα και γενικά η παρουσία του στην Ελλάδα έχει αποδειχθεί άκρως επεισοδιακή, αφού ήταν διαιτητής και στο Παναθηναϊκός – Άρης, όπου ακύρωσε καθαρό γκολ του Μπερνάρ.

Παράλληλα, βρέθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια και πρόσφατα για το ματς Κυπέλλου της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, εκεί όπου άφησε τους «κιτρινόμαυρους» με πολλά παράπονα και το «SDNA» αποκάλυψε ότι ο βαθμός που του έβαλε ο παρατηρητής ήταν κάτω από την βάση.

Παρά την παραπομπή του ωστόσο, η ΚΕΔ αποφάσισε να τον ορίσει ξανά στην χώρα μας και μάλιστα σε ένα ματς τεράστιας σημασίας, αφού αγωνίζονταν ο πρώτος και ο δεύτερος της κατάταξης.

on Όλα Πράσινα.