Ο Γιάκομπ Κέλετ κατήγγειλε πως δέχτηκε απειλές μετά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό που σφύριξε!

Η «LiveSport» προχώρησε σήμερα σε πολύ ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις σχετικά με την στάση που έχουν ξένοι διαιτητές για να έρθουν να σφυρίξουν στην Stoiximan Super League, αφού οι αρνήσεις… διαδέχονται η μία την άλλη!

Όπως λοιπόν τονίζει το δημοσίευμα, στην πρεμιέρα των Stoiximan Super League Playoffs ο «εκλεκτός» για το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός ήταν ο Ιστβάν Βεντ, ο οποίος όμως ενημέρωσε την ΚΕΔ την Πέμπτη ότι δεν θα έρθει, με αποτέλεσμα να καταλήξουμε στον Νταμπάνοβιτς.

Παράλληλα, για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός της 24ης αγωνιστικής είχε επιλεγεί ένας Elite Πορτογάλος διαιτητής, ο οποίος όμως τελευταία στιγμή άλλαξε γνώμη και έτσι ήρθε τελικά στο Φάληρο ο Ζοάο Πινέιρο.

Αυτό που προκαλεί όμως το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι ότι ο Γιάκομπ Κέλετ, που είχε σφυρίξει το «αιώνιο» ντέρμπι του πρώτου γύρου, κατήγγειλε στην UEFA ότι δέχτηκε απειλές όταν γύρισε στην χώρα του! Κι αυτό μετά από την ολόσωστη απόφασή του να δώσει πέναλτι στον Παναθηναϊκό για το μαρκάρισμα του Άβιλα στον Ιωαννίδη, στο φινάλε της αναμέτρησης.

Όλα Πράσινα.