Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός AKTOR LIVE: Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού AKTOR μέσω του «Όλα Πράσινα».

Ο Παναθηναϊκός AKTOR πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν στην Euroleague, είναι αυτή την στιγμή στην τρίτη θέση της κατάταξης και δείχνει απόλυτα ικανός να πάρει στο τέλος της Regular Season το πλεονέκτημα έδρας για τα Play-Offs.

Η σημερινή αναμέτρηση βέβαια είναι κομβικής σημασίας, αφού οι Πειραιώτες είναι ανάμεσα στους… διώκτες του «Τριφυλλιού», ενώ ενδεχόμενη ήττα μπορεί να δώσει και στους υπόλοιπους διεκδικητές της τετράδας την δυνατότητα να προσπεράσουν τον «Εξάστερο».

Το σύνολο του Εργκίν Αταμάν πάντως έχει ήδη νικήσει φέτος στο ΣΕΦ για την Stoiximan Basket League, ενώ γνωρίζει ότι με νίκη θα πάρει και την ισοβαθμία από τον Ολυμπιακό, ο οποίος στο ΟΑΚΑ είχε επικρατήσει στην παράταση, στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Τούρκος προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε απόψε στους Λούκα Βιλντόζα και Κώστα Αντετοκούνμπο, με όλους τους υπόλοιπους αθλητές του να είναι κανονικά διαθέσιμοι.

Υπενθυμίζουμε πως το ματς θα ξεκινήσει στις 19:45 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το NovaSports Prime.

Ακολουθεί το Live Feed της αναμέτρησης (ίσως χρειαστούν μερικά δευτερόλεπτα για τη φόρτωση):

Όλα Πράσινα.