Όλο το ρεπορτάζ και το τρίτο ημίχρονο του νικηφόρου «αιώνιου» ντέρμπι της Basket League στο ΟΑΚΑ, είχε στο… μενού της η 21η «Green Monday» της σεζόν. Τι ειπώθηκε για τον τραγικά απαράδεκτο Γιώργο Μπαρτζώκα.

Χρήστος Δημόπουλος και Άρης Αντωνόπουλος τάραξαν τα «νερά» και στην 21η εκπομπή της «Green Monday» του «Όλα Πράσινα», στην οποία έγινε κουβέντα για την άθλια συμπεριφορά του Γιώργου Μπαρτζώκα στο ΟΑΚΑ.

Όπως ειπώθηκε, ο προπονητής του Ολυμπιακού είχε γι’ άλλη μια φορά άθλια συμπεριφορά, επιτιθέμενος σε κόσμο, παίκτες (βλ. Ιωάννη Παπαπέτρου) και παράγοντες (βλ. Σάββα Αρώνη), επιδιδόμενος σε ένα απίστευτο ρεσιτάλ παράδοσης… γαυροσύνης.

Ταυτόχρονα, διευκρινίστηκε ότι αυτό που πόνεσε περισσότερο παντός άλλου τον Μπαρτζώκα, είναι το γεγονός ότι ενώ πέρσι πήγε να τελειώσει τον Κώστα Σλούκα και να τον βγάλει ξοφλημένο, λίγους μήνες μετά τον είδε στο ΟΑΚΑ να τον νικά με δικό του τρίποντο και ένα ολόκληρο γήπεδο να τον προσκυνά!

Δείτε ξανά την 21η «Green Monday» του «Όλα Πράσινα» και όλα όσα ειπώθηκαν σχετικά με όσα έκανε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

Όλα Πράσινα.