Ο Γιάννης Βρούτσης συνεχάρη τον «Εξάστερο» για την ενέργειά του να επιτρέψει την χρήση του ΟΑΚΑ από την Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ενημέρωσε ότι έδωσε στην Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το ΟΑΚΑ δίχως κανένα αντίτιμο, προκειμένου οι αθλητές να πάνε στους Ολυμπιακούς Αγώνες με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Ο Γιάννης Βρούτσης λοιπόν συνεχάρη την κίνηση του «Τριφυλλιού» και τόνισε πως με τέτοιες ενέργειες αποδεικνύεται ο αξιακός χαρακτήρας του αθλητισμού.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Όλοι μαζί, ενωμένοι, δίνουμε στους Έλληνες αθλητές την βοήθεια που χρειάζονται ενόψει Παρισίου. Η αποδοχή του Παναθηναϊκού για παράταση χρήσης των προπονητηρίων στο ΟΑΚΑ από την Εθνική ομάδα ξιφασκίας, αποδεικνύει τον αξιακό χαρακτήρα του αθλητισμού.

Δείτε την ανάρτησή του:

Όλοι μαζί, ενωμένοι, δίνουμε στους Έλληνες αθλητές τη βοήθεια που χρειάζονται ενόψει @Paris2024 H αποδοχή @paobcgr για παράταση χρήσης των προπονητηρίων στο ΟΑΚΑ από την Εθνική ομάδα ξιφασκίας, αποδεικνύει τον αξιακό χαρακτήρα του αθλητισμού https://t.co/TiBHR1e6YQ— Yiannis Vroutsis (@VroutsisGiannis) April 17, 2024

Όλα Πράσινα.