1Η ΗΜΕΡΑ:ΑΘΗΝΑ – ΒΙΕΝΝΗ -ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ
Το πρωί, θα πάρουμε την πτήση για την Βιέννη. Κατά την άφιξη μας, θα αναχωρήσουμε αμέσως για να ξεκινήσουμε την περιήγηση στην αριστοκρατική αυτή πρωτεύουσα, την πόλη της Μουσικής & των Μουσείων. Θα διασχίσουμε την περίφημη Ring Strasse με τα επιβλητικά μέγαρα του 19ου αιώνα, την μεγαλοπρεπή Όπερα, τα Μουσεία Φυσικής Ιστορίας και Ιστορίας της Τέχνης, το ελληνιστικού ρυθμού εντυπωσιακό Κοινοβούλιο, το μεγαλοπρεπές Δημαρχείο, το Πανεπιστήμιο, την κατοικία του Έλληνα ευεργέτη Σίμωνα Σίνα και το Musikverein. Στη συνέχεια, θα επισκεφθούμε το παλάτι της Σίσσυ, το περίφημο Schönbrunn, όπου θα ξεναγηθούμε στο εσωτερικό των ανακτόρων (δωμάτιο Ναπολέοντα, κινέζικο σαλόνι, σαλόνι της Ελισάβετ κλπ.). Το παλάτι οφείλει τη σημερινή του μορφή στη Μαρία Θηρεσία. Στο εξωτερικό τμήμα δεσπόζουν οι έξοχοι μπαρόκ κήποι, ισάξιοι των Βερσαλλιών, καθώς και ο παλαιότερος ζωολογικός κήπος του κόσμου. Τέλος, θα καταλήξουμε στο κέντρο της πόλης, όπου βρίσκεται ο μητροπολιτικός ναός της Βιέννης, Άγιος Στέφανος. Κατόπιν, θα περπατήσουμε στην ιστορική συνοικία της ελληνικής παροικίας, όπου βρίσκεται ο Καθεδρικός Ναός της Αγίας Τριάδας του 18ου αιώνα σε βυζαντινό ύφος. Ακριβώς δίπλα, συναντούμε το ναό του Αγίου Γεωργίου και το σπίτι που έδρασε ο εθνομάρτυρας και πρόδρομος της Ελληνικής Επανάστασης, Ρήγας Φεραίος. Με το τέλος της ξενάγησης θα αναχωρήσουμε προς το ξενοδοχείο για παραλαβή δωματίων και ξεκούραση.

2Η ΗΜΕΡΑ: ΒΙΕΝΝΗ – ΚΟΖΙΤΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ
Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη της Σλοβακίας , Κόζιτσε , όπου θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας της αγαπημένης μας ομάδας με την Ουκρανική Ντνίπρο. Άφιξη και παραλαβή δωματίων στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος.

3Η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΖΙΤΣΕ
Μετά το πρόγευμα, έχουμε ελεύθερο χρόνο. Το απόγευμα θα μετάβουμε στο γήπεδο, για να παρακολουθήσουμε τον αγώνα. Το βράδυ, επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

4Η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΖΙΤΣΕ- ΒΙΕΝΝΗ – ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Πρόγευμα και αναχώρηση για την Βιέννη. Το απόγευμα θα κατευθυνθούμε προς το αεροδρόμιο της Βιέννης, όπου θα πάρουμε την πτήση της επιστροφής για την Αθήνα

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: OS 804 ΑΤΗ 06:40 – VIE 07:55 (23/07/2023)
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: OS 803 VIE 22:05 – ATH 01:10* 26/07/2023)
*(ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΦΙΞΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 27/07)

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
Hotel Amedia 4* Vienna
Hotel Yasmin 4* Kosice
585€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
1. Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα–Βιέννη-Αθήνα με πτήσεις Austrian Airlines
2. 1 αποσκευή 23 κιλών ανά και μία χειραποσκευή 8 κιλών
ανά άτομο.
3. Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων
4. Μεταφορές από και προς τα αεροδρόμια
5. 1 διανυκτέρευση στην Βιέννη σε ξενοδοχείο * με πρωινό μπουφέ.
6. 2 διανυκτερεύσεις στο Κόζιτσε σε ξενοδοχείο * με μπουφέ πρωινό
7. Μεταφορές σύμφωνα με το πρόγραμμα, με πολυτελές – κλιματιζόμενο πούλμαν που τηρεί απολύτως τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
8. Περιήγηση στη Βιέννη
9. Μεταφορά στο γήπεδο της Κόζιτσε για τον αγώνα Ντνίπρο – Παναθηναϊκός
10. Ταξιδιωτική ασφάλεια
11. Ενημερωτικά έντυπα.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 5247367

LTS
LAZARIS TRAVEL SERVICES