Ο Χάμες Ροντρίγκες φαίνεται πως είχε προταθεί αρκετές φορές στο «Τριφύλλι» το καλοκαίρι, με τον Γιοβάνοβιτς ωστόσο να προτιμά τον Μπερνάρ και να δικαιώνεται απόλυτα!

Ο Μπερνάρ έχει πραγματοποιήσει δύο καταπληκτικές εμφανίσεις κόντρα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στα τελευταία ματς, ενώ γενικά είναι ένας παίκτης που ακολουθεί απόλυτα το πλάνο του Γιοβάνοβιτς και προσφέρει πολλά στον αγωνιστικό χώρο.

Στην εκπομπή «The Show Must Go On» λοιπόν ειπώθηκε ότι το καλοκαίρι είχε προταθεί στο «Τριφύλλι» και ο Χάμες Ροντρίγκες, όμως ο Σέρβος προπονητής τον απέρριψε και επέλεξε για συγκεκριμένους λόγους τον Βραζιλιάνο!

Αναλυτικά τα όσα αναφέρθηκαν (ακούστε στο 42:50):

«Ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι θα μπορούσε να πάρει τον Χάμες Ροντρίγκες. Τέσσερις φορές τον πρότεινε ο ατζέντης του από τα τέλη Ιουλίου μέχρι τα τέλη Αυγούστου. Δεν θα πήγαινε σε τέτοια επιλογή ο Γιοβάνοβιτς. Για τον Σέρβο ο σταρ ήταν, είναι και θα είναι η ίδια η ομάδα.

Ο Μπερνάρ το υπηρετεί απόλυτα αυτό, είναι ο “αθόρυβος” σταρ του Γιοβάνοβιτς και τέτοιου είδους ποδοσφαιριστές θέλει. Η παρουσία του Μπερνάρ και το πώς θα θυσιαστεί για την ομάδα είναι το απόσταγμα της φιλοσοφίας του Γιοβάνοβιτς!».

Όλα Πράσινα.